Խոհարարություն

Ուսումնական արտադրություն

օր՝ Հոկտեմբերի 20 

ժամ՝ 13։00

մեղվաբուծություն

գինեգործություն

չրանոց

ուսումնակն լանչ

հացի արտադրություն

ուսումնական խոհանոցում պատրաստել ենք խնձորի սալորի դեղձի ադամաթզի բնական չրեր

Պատռաստել ենք Արատեսի սալորից տղեմալի

Արատեսյան Էնդեմիկ տանձի տեսակով ջեմ

ուսումնական արտադրությունը թույլ է տալիս ավելի լավ տիրապետել գործընթացը, հմտանալ բուն տեխնոլոգիայում։ Զարգացնել խոհարարական հմտություններ

Оставьте комментарий